HMS&K-dag’14 hos Karsten Moholt AS

I år for første gang har Karsten Moholt AS arrangert en HMS&K-dag.

I år for første gang har Karsten Moholt AS arrangert en HMS&K-dag, som samlet alle de ansatte til en fredag ettermiddag fylt med informasjon om HMS, kvalitet, miljømål, risikovurdering, samt et spennende foredrag fra Robin Dale Oen fra The Dale Oen Experience.

Karsten Moholt har nettopp flyttet inn i nye lokaler, men nye lokaler gir ikke i seg selv bedre sikkerhet og bedre kvalitet. Vel så viktig for å lykkes i å videreutvikle våre kvalitetstjenester og produkter - med minimal fare for liv og helse og det ytre miljø -  er at vi lykkes med å videreutvikle det gode samarbeid innen og på tvers av avdelingene. Derfor har årets HMS&K-dag fokusert nettopp på samarbeid og oppmerksomhet.

Årets program har inkludert eksterne foredragsholdere fra Arsana BHT og Norsk Gjenvinning. De informerte de ansatte om risikoanalysen som var gjennomført i år og avfallshåndtering. Dagen ble avsluttet med et inspirerende foredrag fra Robin Dale Oen fra The Dale Oen Experience, som snakket om om hvordan man lykkes i team og om samarbeid i praksis.

Karsten Moholt AS ønsker at HMS&K-dagen skal være et årlig arrangement og en fin tradisjon for intern erfaringsoverføring tilknyttet HMS&K-arbeidet. Målet er at det kan skal samle både de ansatte, eksterne leverandører og kunder.