Vellykket DC motor kurs

Karsten Moholt AS har gjennomført sitt første DC motorkurs i nye lokaler. Kurset var fullbooket

- Mange av de eldre plattformene har DC motorer, disse må vedlikeholdes. I tillegg brukes DC motorer innenfor industri som er svært krevende på turtallsregulering.

På kurset var det deltagere både fra offshore og landbasert industri.

Kursinstruktør Tord Glesnes har jobbet hos Karsten Moholt i 44 år og kjenner til de fleste problemstillingene man kan finne ved arbeid på DC motorer. Han har med seg Birger Hærø som arbeider med DC motorer daglig og har mer enn 30 års erfaring.  – Det er mye man kan gjøre selv for å forebygge havari på en motor. Dette tar vi en grundig gjennomgang på under kurset. Vi ser også på enkle vedlikeholdsoppgaver som montering av Kon hub, isolasjonstesting, lagerslitasje, rengjøring og montering, sier Glesnes.

For å gi best mulig utbytte på kursene er det maks 10 plasser per kurs. – Vi vil at kursdeltagerne skal få god tid til å se og kjenne på en DC motor, sier kurskoordinator Silje Guleng. – Med Glesnes og Hærø har vi med oss nesten 80 år med erfaringer på DC motorer. Denne kunnskapen vil vi dele videre med våre kunder. Karsten Moholt er en bedrift som tar på seg et totalansvar. Dette betyr at vi må dele vår kunnskap for å få lengst mulig levetid på produktet. Et godt kurstilbud bidrar til dette, sier Guleng.

blåfarge.jpg

Her viser Birger Herø montering av Kun Hub.

Nye kurs på DC motorer er satt opp 13-14 mai og 10-11 juni. For mer informasjon og påmelding se kurssidene våre.
Gå til kurssider