Karsten Moholt AS utvider samarbeid med Alstom Norway AS

Karsten Moholt AS har signert en ny avtale med Alstom Norway AS. Kontrakten skal utvide kompetanseområder og fremtidig arbeidsomfang for begge parter.

Karsten Moholt AS er en av verdens ledende bedrifter innen elektromekanikk. Nå har selskapet videreutviklet sitt service-samarbeid med Alstom-konsernet.

- Med den nye avtalen får vi en unik mulighet til å styrke vår kompetanse og tilby enda bedre tjenester til våre kunder, sier Svein Bjarne Stordal, teknisk sjef i Karsten Moholt AS.

Styrker lokal tilstedeværelse

Karsten Moholt AS  har samarbeidet med Alstom på en rekke prosjekter i mange år. Oslo-baserte Alstom er blant de fremste leverandørene av turbiner og generatorer på global basis. Den nye avtalen med Karsten Moholt AS skal formalisere samarbeidet og utvide omfang og kompetanseområder for fremtidig arbeid.

- Alstom ønsker med dette å styrke sin lokale tilstedeværelse i Norge, og bedre servicen for våre kunder. Vår kunnskap og kompetanse kombinert med en Karsten Moholts fleksibilitet og lokale tilstedeværelse, vil styrke vår konkurransedyktighet i markedet, sier prosjektdirektør Mette Cecilie Egli, i Alstom.

bilde km og A.jpg

Vinn-vinn-situasjon

Avtalen går ut på at Alstom benytter seg av verksted og feltservice-personell fra Karsten Moholt AS. Samarbeidspartneren kan på sin side benytte seg av Alstoms mange fabrikker i Europa til større oppgraderinger.

Karsten Moholt AS sitt nye verksted på Askøy blir en viktig faktor i dette samarbeidet. Målet er at så mye som mulig skal repareres og modifiseres på Askøy. 

- Til sammen betyr avtalen en vinn-vinn-situasjon både for Karsten Moholt AS, Alstom Norway AS og våre felles kunder, sier Stordal i Karsten Moholt AS.

For mer informasjon, kontakt: Svein Bjarne Stordal, teknisk sjef i Karsten Moholt AS. Telefon: 932 50 804. E-post: sbs@kmoas.no

Mette Cecilie Egli, Prosjektdirektør i Alstom. Telefon: 98 48 06 90. E-post: mette.egli@power.alstom.com